Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Проведення Дня благоустрою територій населених пунктів Трибухівської територіальної громади та весняної Всеукраїнської акції "За чисте довкілля".

Дата: 31.03.2023 14:14
Кількість переглядів: 373

Фото без описуТрадиційно впродовж квітня  проходить щорічна Всеукраїнська акція «За чисте довкілля», під час якої передбачено провести День благоустрою населених пунктів громади – 1 квітня 2023року.

Тож, шановні жителі Трибухівської територіальної громади, давайте всі разом долучимося до проведення щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою та озеленення «За чисте довкілля».

Більшість жителів громади дбають, щоб було прибрано та чисто на подвір’ях, вулицях та прибудинкових територіях. Але, на превеликий жаль, є ще у нас такі, які це сміття виносять на вулицю або вивозять у смуги відведення автомобільних доріг загального користування, кущі, а то й у паркову зону. Цим вони завдають велику шкоду довкіллю та й здоров’ю людей.

З метою недопущення погіршення санітарного стану територій населених пунктів після зимового періоду, утворення стихійних сміттєзвалищ, звертаємось до жителів громади, працівників підприємств, установ та організацій, учнів загальноосвітніх закладів, громадськості, з проханням взяти активну участь в організованих акціях з благоустрою та озеленення. Не будьте байдужі! Станьте справжніми господарями не тільки в своїй оселі, а й у нашому спільному домі – Трибухівській територіальній громаді!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь