Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ДОПОМАГАЄМО АРМІЇ

Дата: 16.03.2023 16:50
Кількість переглядів: 881

      Україна і її народ бореться, б’ється з московським окупантом за майбутнє своїх дітей, за правду, за життя. На передньому краю цієї боротьби найкращі сини та дочки українського народу. У цій нелегкій борні ми повинні бути єдиним монолітом, єдиним народом і, різним чином  підтримувати наших героїчних воїнів.

     Вчергове  хочемо висловити  слова щирої подяки нашим неймовірним жителям Трибухівської громади. а це жителі сіл : Трибухівці, Пишківці, Пилява, Новоставці, Цвітова, Медведівці, Мартинівка.

     На чергову потребу необхідної продукції  для наших поранених воїнів ЗСУ, які проходять курс лікування в медичних закладах області, жителі нашої громади відреагували миттєво. Практично за два дні було зібрано все необхідне і в дуже великій кількості, а саме: овочі, фрукти, печиво, солодощі, кава, чай, різні консервації овочеві та м’ясні тощо.  Велика заслуга в організації цієї  роботи належить старостам: Когуту Івану Михайловичу, Яцків Надії Петрівні, Бабій Галині Михайлівні,  Біді  Ганні Миколаївні . За першим покликом вони завжди готові до співпраці  і  до допомоги в роботі для наших славних воїнів ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ. 

    Тож дорогі наші жителі громади і всі люди, які не стоять осторонь державних проблем  прийміть щиру подяку за ваш патріотизм, любов до рідної землі, до української армії  і до розуміння того, що в єдості наша сила і запорука нашого подальшого життя.

     Низький уклін вам і до ПЕРЕМОГИ  разом!!!!!!!   

                                                           

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь