Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Формування позитивного образу ветерана

Дата: 08.03.2023 11:56
Кількість переглядів: 860

      Повномасштабний наступ росії  24 лютого 2022 року вкорінив ветеранство як соціальну групу в Україні на десятиліття. Відтак важливим аспектом здійснення ефективної державної політики у сфері соціального забезпечення ветеранів постав моніторинг середовища ветеранів, визначення актуального загального образу ветерана, його потреб та проблем, з якими стикається ветеран та його близьке оточення.

        Міністерство культури та інформаційної політики України разом з Міністерством у справах ветеранів України підготували План комунікаційних заходів, спрямованих на формування позитивного образу ветерана в суспільстві, вшанування пам’яті загиблих (померлих) захисників і захисниць України з метою формування в молодого покоління шанобливого ставлення до зазначених осіб, виховання молоді в дусі патріотизму та героїзму.

        Важливим фактором державної політики  серед громадян України є власне проведення інформаційних кампаній з роз’яснення щодо соціального та правового захисту військових сил безпеки і сил оборони України, які звільняються або звільнені з військової служби, в тому числі з числа ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, члени сімей таких осіб, члени сімей загиблих(померлих) ветеранів війни, члени сімей загиблих (померлих) Захисників  та Захисниць України.

        Виконання Плану комунікаційних заходів будуть систематично поширюватись на всіх доступних інформаційних майданчиках з метою якісного висвітлення проведеної роботи даного напрямку.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь