Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Трибухівська ТГ отримала черговий гуманітарний вантаж з австрійського міста Лінц

Дата: 07.03.2023 18:59
Кількість переглядів: 1941

   В неділю, 05 березня 2023 року, Трибухівська ТГ отримала черговий гуманітарний вантаж з австрійського міста Лінц, який вже четвертий раз організувала Наталя Рекрут (Катеринчук) та парафіяни Української Греко-Католицької Церкви. Гуманітарна допомога налічує продукти харчування (супи та каші швидкого приготування, паштети, рибні консерви, консервований смалець та в’ялене м’ясо, кава, чай, капучіно, печиво, енергетичні батончики, йогурти, рис та макарон), засоби гігієни (вологі серветки, пінка та станки для бриття, шампунь, памперси для дорослих), а також налобні фонарики, які поїдуть до наших хлопців на передову.

       Частину гуманітарної допомоги буде передано для дітей із дитячих будинків, евакуйованих із областей України, що знаходились під постійними обстрілами, які знайшли прихисток у місті Тернопіль.
Також, 12 ящиків із засобами гігієни та медикаментами, які адресовано на 44 бригаду в Бахмут, вже відправлено в Київ до контактної особи.

       Щиро дякуємо Бойку Миколі Степановичу, який вже вдруге надав свій вантажний автомобіль для перевезення в Україну гуманітарної допомоги, а також водіям Кічулі Руслану Івановичу та Курцебі Роману Богдановичу, які реалізували цю поїздку.

        Передаємо БЕЗМЕЖНУ ВДЯЧНІСТЬ від наших захисників, які відчувають турботу і підтримку не тільки від жителів нашої громади, а й від жителів інших держав, зокрема з Австрії. Ця підтримка для них там, на передовій, дуже важлива!!!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь