Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Трибухівська громада вітала делегацію із Норвегії

Дата: 01.03.2023 13:27
Кількість переглядів: 431

В Трибухівській територіальній громаді перебувала делегація волонтерів з Норвезького міста Сокндаль. У складі делегації мер міста Сокндаль Йонас Андерсен, засновники громадської організації «Машини для українців» Шелем Рек, Мирон Богуцький, Ейвін Урдал.

В ході свого візиту делегація поспілкувалася з керівництвом сільської ради та керівниками структурних підрозділів про становлення громади, розбудову соціальної інфраструктури, успіхи, досягнення та виклики, які вдалося подолати під час першого року повномасштабного вторгнення росії. Також,  іноземні волонтери цікавилися питаннями доходів і видатків у громаді та рівнем життя населення Трибухівської ТГ.

Після теплої зустрічі делегація разом із представниками громади відвідали та ознайомилась з роботою  провідних підприємств, які діють на території громади, є її найбільшими платниками податків,  а саме: ФГ «Гадз» та молочно-тваринницький комплекс в селі Пилява ТОВ «ГАДЗ-АГРО».  Гості були надзвичайно вражені  масштабами виробництва, їхньою потужністю та кількістю продукції, що вирощується та виготовляється в даних господарствах. Вражені і тим, що  в такий непростий  період підприємства громади не тільки працюють але і розвиваються, збільшується площа виробничих потужностей, будуються нові  холодильні установки та корівники…

Згодом, приймаючою стороною, на знак шани та поваги до іноземних волонтерів, які допомагають у цей нелегкий час вистояти нашій державі, було вручено памятні  сувеніри та подарунки.

 Відбувся обмін досвідом представників двох сторін у різних сферах діяльності, результатом якого стала  домовленість про майбутню гуманітарну та економічну співпрацю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь