Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2022 09:47
Кількість переглядів: 298

Шановні члени виконавчого комітету та  депутати Трибухівської сільської ради, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування!

Цей день стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів населених пунктів громади, організаторів втілення в життя їх волі.

Це свято людей, яких обирає суспільство. Свято гілки влади, котра найбільше наближена до громадян, і за результатами діяльності якої люди формують думку про роботу влади вцілому.

На представників влади на місцях покладена відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за добробут їх жителів, за створення належних умов проживання. Тому в органах місцевого самоврядування працюють справжні професіонали своєї справи.

Щиро дякую працівникам структурних підрозділів, депутатам, членам виконавчого комітету за витримку, розуміння, відповідальне ставлення до своїх службових обов’язків і гідний внесок у вирішення проблем громади.

Вірю, що разом ми зможемо належним чином задовольнити  потреби наших громадян, а також виправдати їх надії та сподівання.

Сердечно бажаю всім  щастя, радості, достатку, добробуту, миру та довголіття.

Нехай це свято додасть усім нам єдності й певності в тому, що лише спільними зусиллями ми перетворимо рідну Україну в успішну європейську державу, про яку мріяли Герої Небесної Сотні й за яку платять дорогу ціну наші герої-бійці ЗСУ в зоні бойових дій.

Життєвих щедрот всім, Божої ласки і нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот.
Зі святом!

З повагою, Олег Ковдрин, Трибухівський сільський голова.


 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь