Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Гранти для підтримки малого бізнесу, в тому числі релокованого та того, яким керують жінки

Дата: 21.10.2022 12:59
Кількість переглядів: 167

Міжнародна організація з міграції (МОМ), Агентство ООН з питань міграції, в рамках реалізації проєкту “Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу” запрошує малі підприємства взяти участь у програмі грантів.

 

Ініціатива спрямована на надання підтримки малим підприємствам, які перемістилися або працюють в Івано-Франківській, Львівській, Київській, Тернопільській і Закарпатській областях.

Основною метою проєкту є підтримка економіки України шляхом сприяння створенню робочих місць, відновленню виробництва та задоволенню попиту населення на критичні товари та послуги.

Максимальна сума гранту — 20 000 євро у гривневому еквіваленті за обмінним курсом ООН, який змінюється у перший та п’ятнадцятий дні кожного місяця. Поточний курс ООН можна знайти тут: https://treasury.un.org/operationalrates/OperationalRates.php.

Звертаємо увагу, що одержувач гранту несе відповідальність за сплату всіх податків, зборів, мита та інших нарахувань, пов’язаних із отриманням гранту.

Розглянуті будуть лише заявки малих підприємств, які мають не менше року досвіду роботи на ринку (зареєстровані до вересня 2021 року включно) та працевлаштовують щонайменше 10 осіб.

Подавайте заявку лише, якщо ваш бізнес належить хоча б до однієї зі вказаних нижче категорій:

  1. малі виробничі підприємства, що перемістилися та перереєструвалися з територій, постраждалих від війни, до Івано-Франківської, Львівської, Київської, Тернопільської та Закарпатської областей;
  2. малі агропідприємства, що працюють в Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській і Закарпатській областях;
  3. малі підприємства переробної промисловості, що працюють в Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській і Закарпатській областях;
  4. малі підприємства із різних галузей, якими керують жінки, та які перемістилися або  працюють в Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській і Закарпатській областях.

ДЕТАЛЬНІШЕ ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://surl.li/diawm


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь