Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

З ДНЕМ ЗНАНЬ!

Дата: 01.09.2022 09:19
Кількість переглядів: 1132

Шановні освітяни,  школярі та студенти, а також батьки підростаючого молодого покоління!

З новим навчальним роком.

З різними викликами ми стикалися, щороку розпочинаючи новий навчальний рік. Але в умовах повномасштабної війни ми розпочинаємо його вперше. Ми знаємо, що будуть незаплановані перерви в укриттях під час повітряних тривог, цей рік буде найважчим за всі роки незалежності України,  але буде найголовніше – українська освіта.

Ми всі безмежно вдячні нашим воїнам, які мужньо стримують ворога, завдяки яким свої двері змогли відкрили всі навчальні заклади нашої громади.

Щиро дякую всій освітянській спільноті за волонтерську працю від початку широкомасштабної московської агресії. У стінах шкіл громади виготовляли мясні вироби та випікали солодкі смаколики, плели маскувальні сітки, виготовляли та  шили необхідні речі для ЗСУ. Деякі приміщення  закладів освіти,  які функціонують на території Трибухівської громади, стали тимчасовим домом для людей із зони бойових дій.

Дякую всім, хто долучився до підготовки укриттів у навчальних закладах громади. Завдяки Вам укриття у школах відповідають вимогам надзвичайників.

Шановні освітяни! Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Вдячний Вам за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся своїми знаннями, любов'ю та теплом з молодою генерацією. Щастя Вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!

Дорогі учні та студенти! Перед Вами відкриваються тисячі доріг у Країну Знань і вічних істин Справедливості та Добра. Нехай збудуться всі Ваші мрії та сподівання Ваших батьків, які бажають бачити своїх дітей сумлінними, розумними, вихованими й освіченими.

Всім бажаю витримати сьогоденні випробування. У цей складний час пам’ятаймо: діти – це наша гордість і віра у майбутнє України. Ми всі зобов’язані виховати наше молоде підростаюче покоління ще розумнішим, ще патріотичнішим, ще кращим.

З Днем знань!

Слава Україні! Героям слава! Слава ЗСУ!

 

З повагою, Олег Ковдрин, Трибухівський сільський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь