Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми Трибухівської сільської ради.

Дата: 03.08.2022 09:31
Кількість переглядів: 368

Відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому, насильству за ознакою статі та протидії торгівлі людьми Трибухівської сільської ради.

      У роботі ради взяли участь: голова координаційної ради Інна П’янтківська, заступник голови координаційної ради Анжеліка Міщанчук, секретар координаційної ради Микола Мицьо, керуюча справами, секретар виконавчого комітету Лілія Кущак, секретар Трибухівської сільської ради Любов Поселюжна, поліцейський офіцер громади Олег Кулик, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Трибухівської сільської ради Ірина Пошелюжна, спеціаліст служби у справах дітей Марія Мацьків.

     У ході засідання розглянуто питання взаємодії суб’єктів з надання допомоги постраждалим від домашнього насильства у Трибухівській територіальній громаді. Поліцейським офіцером громади Олегом Куликом повідомлено про рівень домашнього насильства в Трибухівській територіальній громаді під час воєнного стану.

    Про проведені заходи з питань протидії торгівлі людьми поінформувала присутніх Анжеліка Міщанчук

    За результатами розгляду питань, які були заслухані на Координаційній раді, виконавцям надано рекомендації з метою належного вирішення нагальних питань та прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь