Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 06.06.2022 21:40
Кількість переглядів: 954

Дорога шкільна спільното Трибухівської територіальної громади! 

Ось і завершується складний 2021-2022 навчальнинй рік. Так вже склалося, що на нашу нелегку українську долю випала спочатку затяжна боротьба з коронавірусною інфекцією, а 24 лютого у двері постукала страшна війна…

Але незважаючи на всі виклики сьогодення, попри перехід на дистанційне навчання, ви змогли показати гідні результати в учнівських олімпіадах, конкурсах та змаганнях. Цим ви вкотре засвідчили, що українська нація незламна, що не дивлячись на будь-які негаразди, ми були, є і будемо високоосвіченим та культурним народом.

Зазвичай, цей святковий день дає кожному своє: школярам сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень, батькам приносить трішки більше спокою, на тривалий час зменшивши шкільні турботи, випускники прощаються зі своїм дитинством, шкільною юністю і вступають у самостійне життя, а вчителі мають можливість перезавантажитись, щоб бути готовими й надалі навчати наше майбутнє покоління – майбутнє нашої України.

Цьогоріч ми зустрічаємо свято Останнього дзвоника в дуже складний для нашої держави час, в час подій, які назавжди змінюють нашу країну та наших людей.

Тому, разом із усіма щиро вірю, що перемога українського народу не за горами і що новий навчальний рік ми зустрічатимемо в звичних мирних умовах.

Щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів! Нехай літо буде щедрим на хороші новини, приємні враження та здійснення мрій!

З найкращими побажаннями Трибухівський сільський голова Олег Ковдрин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь