Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Трибухівська територіальна громада вітає усіх дітей України з Міжнародним днем захисту дітей.

Дата: 01.06.2022 09:25
Кількість переглядів: 686

      Фото без опису1 червня світова громадськість відзначає Міжнародний день захисту дітей.   У цей світлий день бажаємо Вам чистого і мирного неба, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я, удачі, розуміння з боку батьків та дорослих.

Це свято нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни. Водночас це свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, опікунів, наставників. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти - це диво, яке наповнює життя кожного дорослого радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серденько не було обділене цим маленьким щастям. У День захисту дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі усмішки наповнюють нашу планету і кожен з маленьких мешканців нашої землі буде здоровим та щасливим.

Цього року, на жаль, цей день має особливий та дуже актуальний зміст. Особливо важливим цей день видається під час війни в нашій державі. Над мирними українськими містами літають ворожі круки. Вони несуть смерть і нищення життя, але Україна вистоїть! У неї є найкращі у світі громадяни та захисники, які все роблять для Перемоги, і найкращі у світі діти, задля яких ми живемо. І ця позиція непохитна. Тож миру нам усім і віри в нашу Перемогу.

Фото без опису

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь