Увага! Інформація щодо роботи відділень управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області

Дата: 31.03.2022 15:17
Кількість переглядів: 342

Фото без опису

Відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Харківській області знаходяться у зоні активних бойових дій і не мають можливості виконувати свої функції в повному обсязі. Внаслідок військової агресії рф було зруйновано окремі приміщення робочих органів Фонду в області, інші знаходяться під постійними обстрілами.

Попри це, працівники управління виконавчої дирекції Фонду в Харківській області та його відділень змогли відновити роботу задля фінансування лікарняних і декретних допомог та здійснення страхових виплат:

  • управлінням та відділеннями завершено фінансування лікарняних і декретних допомог за листками непрацездатності, які були включені роботодавцями у заяви-розрахунки, прийняті Фондом з 04 по 22 лютого (84%):

- на допомоги по тимчасовій непрацездатності направлено 55,5 млн грн;

- допомоги по вагітності та пологах – 10,8 млн грн;

  • відділення наразі завершують фінансування щомісячних страхових виплат для 12 360 потерпілих на виробництві Харківщини і їх родин – на рахунки потерпілих надійшло вже 31,9 млн гривень виплат, упродовж двох наступних днів буде також профінансовано страхові виплати на суму 14,5 млн грн, медичні та соціальні послуги – на суму 0,2 млн грн;
  •  також, попри технічні труднощі, фахівці управління в Харківській області провели перерахунок щомісячних страхових виплат, внаслідок чого середній розмір такої виплати було збільшено на 526,28 гривні – підвищені виплати потерпілі та їх сім’ї отримають вже у квітні.

Водночас, ми ще продовжуємо налагоджувати роботу і можливість проведення фінансування окремими відділеннями управління в Харківській області: на жаль, Дергачівське, Чугуївське та Ізюмське відділення наразі не мають можливості провести прийом заяв-розрахунків.

Через часту неможливість фахівців прибути на робоче місце, ми ще працюємо над можливістю налаштування роботи гарячої лінії управління.

Ви можете слідкувати за станом фінансування онлайн у телеграм-каналі Фонду https://t.me/socialfund – ми щоденно оновлюємо інформацію про стан виплат за тегами #фінансування_оперативно і #фінансування_страхувальників.

За консультаціями щодо страхових виплат і оплати лікарняних потерпілі на виробництві, члени їх сімей, застраховані особи та страхувальники міста Харкова та Харківської області тимчасово можуть звертатись за номером +38 050-303-76-91 (будь ласка, обмежте дзвінки робочим часом. У разі відсутності зв’язку ви також можете надіслати своє запитання у месенджері Viber).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь