Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ДОПОМАГАЄМО АРМІЇ

Дата: 18.02.2022 16:41
Кількість переглядів: 780

Фото без опису

Складні часи переживає сьогодні наша Держава і український народ. Бойові дії на Сході  України з російськими найманцями продовжуються, ворог і надалі нарощує свою присутність військами, технікою вздовж українського кордону, погрожуючи нам широкомасштабним наступом, включаючи столицю України – місто Київ.

Наш святий обов’язок підтримувати нашу армію, наші збройні сили, адже тільки вони є гарантами мирного життя, оборонцями нашого спокою. Тому  ми, громадяни України, сьогодні як ніколи повинні бути єдиним цілим з нашою армією, підтримувати їх як морально, так і матеріально в міру наших можливостей, адже їм так потрібна наша увага і турбота, відчуття міцного тилу.  Ми сьогодні повинні змінити власну психологію сприйняття реальності подій, які відбуваються на сході нашої країни, подолати байдужість та інертність, яка виробилася у нас за останні роки.

Сьогодні хочемо висловити щиру подяку від воїнів збройних сил України, парафіянам Церкви Преподобної Параскеви с. Трибухівці та настоятелю о. Василю Чверенчуку за надану натуральну та грошову допомогу. Попри те, що держава забезпечує матеріально наших воїнів, все ж таки є неохідність у додаткових матеріальних ресурсах для ЗСУ, особливо під час війни.

Тільки в єдності з армією наша непоборна сила і віра у перемогу. Ми повинні подолати у собі страх та зневіру перед викликами, що  постали перед країною, заради наших дітей, як майбутніх продовжувачів роду українського, його культури, звичаїв, традицій. 

Тож, зичимо вам миру, добра, спокою, а найбільше міцного здоров’я! Бережіть себе та оточуючих біля вас рідних і знайомих вам людей!

 

СЛАВА УКРАЇНІ!!!  ГЕРОЯМ СЛАВА!!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь