Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

«Патронат над дитиною»

Дата: 28.01.2022 17:47
Кількість переглядів: 630

Фото без опису
26 січня 2022 року, в 1100  годині,   в приміщенні Бучацької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості відбулося засідання круглого столу на тему «Патронат над дитиною» в якому взяли участь директор та фахівець із соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Трибухівської сільської ради» Анжеліка Міщанчук , Микола Мицьо, спеціаліст служби у справах дітей  Трибухівської сільської ради               Марія Мацьків.
Метою заходу було обговорення питань співпраці з органами виконавчої влади щодо інформування безробітних про суть та зміст надання послуги патронатного вихователя, а також розширення публічності  у діяльності філії центру зайнятості.

Програма  круглого столу містила виступи  директора філії центру зайнятості Олександри Откидач, директора та фахівця із соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Трибухівської сільської ради» Анжеліки Міщанчук , Миколи Миця,  змістом яких було визначення мети послуги та вимог до патронатних вихователів. Наголошувалося, що патронатна сім’я є новітньою формою сімейного виховання в Україні. Патронатний вихователь покликаний прихистити дитину, яка з різних причин  тимчасово не може мешкати зі своєю родиною.

Основним лейтмотивом даного заходу було пошук та підбір  кандидатів у патронатні вихователі з числа зареєстрованих безробітних. Патронат відіграє важливу роль – надає можливість дитині зростати в безпеці та піклуванні.

Учасниками круглого столу розроблено план спільних дій щодо залучення безробітних до послуги патронату над дитиною.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь