Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Представники Трибухівської ТГ прийняли участь у зустрічі з учнями Бучацького ліцею імені Святого Йосафата

Дата: 22.12.2021 12:37
Кількість переглядів: 672

 Фото без опису  Кожного ранку ми прокидаємось з надією, що сьогодні все буде добре. Нарешті ми почуємо таку бажану, довгоочікувану новину, що стало спокійно і тихо на Сході нашої держави, де виборюється право на наше мирне життя.

     Але, на жаль, із засобів масової інформації ми чуємо про нові обстріли, знову втрачаємо молоді життя. Та все ж живемо із вірою, що відстоїмо незалежність і цілісність нашої держави.

    Про волонтерський рух в Україні сьогодні з захопленням говорять у багатьох країнах світу, називаючи це явище унікальним. Розквіт волонтерської діяльності у нас припав на час Революції Гідності і початок війни на Донбасі. У надзвичайно складний період саме цей рух об’єднав суспільство, створив дієву структуру громадських організацій, груп людей, готових взяти на себе вирішення найбільш нагальних і болючих проблем держави.

     Самоорганізація для самозахисту та допомоги один одному – це найбільше досягнення українського народу, і волонтери та учасники АТО є рушійною силою сьогодення в цьому. Вороги зовнішні, так і вороги внутрішні завжди намагаються розділяти і вносити розбрат в наші ряди. Нікому, окрім українського народу не потрібне об’єднання. 

   05 грудня 2021 року в Україні відзначали Міжнародний День волонтера.

    З метою патріотичного виховання молоді, любові до Батьківщини, патріотичної свідомості,  залучення їх до волонтерського руху  20 грудня 2021 року  відбулася зустріч  з учнями  Бучацького ліцею імені Святого Йосафата директора та фахівця із соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Трибухівської сільської ради»  Анжеліки Міщанчук , Миколи Мицьо та учасника бойових дій, бійця Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор» Миколи Вайди на запрошення дирекції навчального закладу.

      Учнів ліцею було ознайомлено  з роботою волонтерського руху на Бучаччині його ролі у матеріальній та фінансовій підтримці воїнів української армії. У спілкуванні з учнями воїн добровольчого корпусу ознайомив їх з сучасним озброєнням  армії, звичайним побутом  солдат та чим учні  можуть допомогти  своїм захисникам. Зі  слів воїна стало зрозуміло, що  вони  дивляться на події та на людей, вимірюючи цінність кожного слова і вчинку дуже чіткими критеріями, які панують у тій реальності, де лунають вибухи і свистять кулі. Проте  вони залишаються звичайними чуйними і  відкритими  громадянами, які радіють кожній дитячій усмішці, які люблять життя  і  хочуть  миру.

    Сьогодні реалії в нашій державі такі, що ми живемо у стані війни з московським окупантом і на карту поставлено наше майбутнє і майбутнє наших дітей. Тому звертаємося до людей, яким небайдужа доля країни у цей важкий для неї час: потрібна допомога пораненим у військових госпіталях,  військовим на передовій. Тільки разом ми зможемо подолати випробування, які випали на долю України. 

    Нехай кожен ваш шляхетний вчинок спонукає до дії інших, а люди навзаєм віддячують вам добром і повагою!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь