Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 14.12.2021 10:52
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

      24 грудня 2021 року о 16:00 год. у приміщенні Трибухівської сільської ради відбудеться чергова сімнадцята сесія Трибухівської сільської ради восьмого скликання, згідно розпорядження № 180-од від 14.12.2021 року, з порядком денним:

  1. Про внесення змін до сільського бюджету на 2021 рік.
  2. Про затвердження договорів про міжбюджетні трансферти на 2022 рік.
  3. Про затвердження бюджету сільської ради на 2022 рік.
  4. Про затвердження плану роботи Трибухівської сільської ради на 2022 рік.
  5. Про забезпечення організації та проведення закупівель товарів, робіт та послуг в Трибухівській сільській раді.
  6. Про завершення діяльності тендерного комітету виконавчого комітету Трибухівської сільської ради та скасування Положення про тендерний комітет виконавчого комітету Трибухівської сільської ради.
  7. Про встановлення вартості харчування дітей у закладах освіти Трибухівської сільської ради та звільнення від сплати за харчування учнів пільгових категорій освітніх закладів громади на 2022 рік.
  8. Про затвердження структури та погодження штатних  розписів закладів загальної середньої освіти Трибухівської сільської ради на 2022 рік.
  9. Про затвердження структури та погодження штатних  розписів закладів дошкільної освіти Трибухівської сільської ради на 2022 рік.
  10. Про затвердження структури та погодження штатних  розписів закладів культури Трибухівської сільської ради на 2022 рік.
  11. Про зміну місця знаходження юридичної особи – комунального некомерційного підприємства «Трибухівський центр первинної  медико-санітарної допомоги» Трибухівської сільської ради.
  12. Про затвердження структури та погодження штатного розпису  комунального некомерційного підприємства «Трибухівський центр первинної  медико-санітарної допомоги» Трибухівської сільської ради на 2022 рік.
  13. Про затвердження програми розвитку житлово-комунального господарства Трибухівської сільської ради на 2022-2025 роки.
  14. Про затвердження структури Трибухівської сільської ради, штатного розпису та кошторису витрат на утримання апарату Трибухівської сільської  ради,  умов оплати праці працівників і  посадових осіб місцевого самоврядування  на 2022 рік.
  15. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Мартинівка Чортківського району (колишнього Бучацького району) Тернопільської області.
  16. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Новоставці Чортківського району (колишнього Бучацького району) Тернопільської області.
  17. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Пишківці Чортківського району (колишнього Бучацького району) Тернопільської області.
  18. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Цвітова Чортківського району (колишнього Бучацького району) Тернопільської області.
  19. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Пилява Чортківського району (колишнього Бучацького району) Тернопільської області.
  20. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Медведівці Чортківського району (колишнього Бучацького району) Тернопільської області.
  21. Про розгляд земельних питань.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь