Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

В Трибухівській ОТГ відкрито пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації

Дата: 10.12.2021 17:55
Кількість переглядів: 882

   В структурі Комунальної установи  «Центр надання соціальних послуг Трибухівської  сільської ради» створено Пункт прокату  технічних та інших засобів реабілітації з метою надання особам послуг з прокату технічних та інших засобів реабілітації.

      Коли людина має групу інвалідності та індивідуальну програму реабілітації, затверджену спеціальною медичною комісією, то все, що її потрібно, замовляється за державною програмою відповідно до Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2012 року № 321 (зі змінами).

       Але людина має проблему, скажімо, перенесла інсульт, то в цьому випадку особа може звернутися до пункту прокату. З  нею укладається  угода, і вона отримує в користування ті чи інші технічні засоби реабілітації, які є у наявності, на певний період: місяць, пів року, рік  до того часу, коли потреба у засобах мине. Після користування особа повертає технічні засоби реабілітації до Пункту прокату.

 

     В рамках сприяння жителям  Трибухівської територіальної громади, які перебувають в складних життєвих обставинах 06 та  08 грудня 2021року сільським головою Олегом Ковдрином  та директором КУ «Центр надання соціальних послуг Трибухівської  сільської ради» Анжелікою Міщанчук  передано нові технічні засоби реабілітації жителям нашої громади, які їх потребують, а саме милиці та ходунки.

    Турбота  і милосердя до людей з інвалідністю , людей похилого віку  є одним із пріоритетних напрямків роботи керівництва громади, адже піклування про людей даної категорії дає можливість створити для них більш комфортні умови   для  проживання і ведення активного способу життя.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь