Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

В рамках акції «16 днів проти насильства» відбулася зустріч з учнями  Пишківської ЗОШ I-IIст.

Дата: 03.12.2021 16:53
Кількість переглядів: 702

             03 грудня 2021 року  в рамках акції «16 днів проти насильства» відбулася зустріч у форматі «запитання-відповіді» з учнями  Пишківської ЗОШ I-IIст.

        В рамках даного заходу приймали участь  директор та фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Трибухівської сільської ради» Анжеліка Міщанчук та Микола Мицьо, дільничний офіцер поліції , ст. лейтенант Олег Кулик, спеціаліст служби у справах дітей Трибухівської сільської ради Марія Мацьків. 

     Метою акції “16 днів проти насильства” є привернення уваги до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми.

       Безумовно, проблема насильства в родині є досить гострою для України, як і для багатьох інших країн світу. Її небезпека полягає у тому, що прояви насильства і жорстокості в сім’ях не лише руйнують гармонію і злагоду в родині, а й виступають однією з передумов злочинності в суспільстві загалом. Ця проблема небезпечна ще й тим, що від неї страждають діти. Страждають не лише від насильства стосовно себе, але й можуть здобути негативний досвід , який переноситься на власне доросле життя.

      Проте статистика не відображає реальний стан справ щодо скоєння насильства в сім’ї, стосовно дітей, адже ця проблема є досить скритою, і як правило “не виносять з хати”.

      В ході проведення  зустрічі  обговорювалися  проблеми домашнього насилля, жорстокого поводження з дітьми, булінг,  а також проблеми пов’язані з епідемією ВІЛ/СНІДУ.  Причиною такої ситуації частково є низький рівень знань молодих людей , що обумовлює високу ризиковану поведінку дітей та молоді.

       Учні навчального закладу мали можливість  отримати відповіді на свої запитання, переглянути соціальні ролики з даної проблематики, познайомитися із спеціалістами , які працюють із дітьми та  реалізовують заходи із профілактики негативних явищ в дитячому та молодіжному середовищах.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь