В рамках акції «16 днів проти насильства» відбулася зустріч з учнями  Пишківської ЗОШ I-IIст.

Дата: 03.12.2021 16:53
Кількість переглядів: 710

             03 грудня 2021 року  в рамках акції «16 днів проти насильства» відбулася зустріч у форматі «запитання-відповіді» з учнями  Пишківської ЗОШ I-IIст.

        В рамках даного заходу приймали участь  директор та фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Трибухівської сільської ради» Анжеліка Міщанчук та Микола Мицьо, дільничний офіцер поліції , ст. лейтенант Олег Кулик, спеціаліст служби у справах дітей Трибухівської сільської ради Марія Мацьків. 

     Метою акції “16 днів проти насильства” є привернення уваги до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми.

       Безумовно, проблема насильства в родині є досить гострою для України, як і для багатьох інших країн світу. Її небезпека полягає у тому, що прояви насильства і жорстокості в сім’ях не лише руйнують гармонію і злагоду в родині, а й виступають однією з передумов злочинності в суспільстві загалом. Ця проблема небезпечна ще й тим, що від неї страждають діти. Страждають не лише від насильства стосовно себе, але й можуть здобути негативний досвід , який переноситься на власне доросле життя.

      Проте статистика не відображає реальний стан справ щодо скоєння насильства в сім’ї, стосовно дітей, адже ця проблема є досить скритою, і як правило “не виносять з хати”.

      В ході проведення  зустрічі  обговорювалися  проблеми домашнього насилля, жорстокого поводження з дітьми, булінг,  а також проблеми пов’язані з епідемією ВІЛ/СНІДУ.  Причиною такої ситуації частково є низький рівень знань молодих людей , що обумовлює високу ризиковану поведінку дітей та молоді.

       Учні навчального закладу мали можливість  отримати відповіді на свої запитання, переглянути соціальні ролики з даної проблематики, познайомитися із спеціалістами , які працюють із дітьми та  реалізовують заходи із профілактики негативних явищ в дитячому та молодіжному середовищах.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь