Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

З Днем захисників і захисниць України!

Дата: 13.10.2021 14:21
Кількість переглядів: 946

   Фото без описуДорога Трибухівська територіальна громадо!

 Прийміть щирі вітання із Днем захисників і захисниць України! Днем Українського козацтва! Днем  створення Української Повстанської Армії та зі святом  Покрови Пресвятої Богородиці!

      Споконвіків наш народ звертався до Пресвятої Богородиці за заступництвом, особливо у важкі історичні часи, коли була загроза іноземного поневолення. Невипадково, українські козаки вважали Божу Матір своєю Небесною Покровителькою.  Козацька слава є нашою спільною національною гордістю й історичним спадком, який не дозволяє нам відступати, а надихає йти вперед до перемоги.

    14 жовтня  вписане у календар української історії, як день захисників і захисниць України. Це свято мужніх оборонців та визволителів  нашої рідної української землі.

   Впродовж останніх років наші земляки, беручи участь у бойових діях на Сході України, виявляють глибокий патріотизм, стійкість, честь, гідність, силу, витримку й відповідальність, роблять усе можливе для захисту наших громадян, відстоюють територіальну цілісність нашої держави.

   Найцінніше, що є в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Саме під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, ми на своїй батьківщині спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на власній землі під мирним небом. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє.

   Схиляємо голови перед подвигом  захисників, дякуємо волонтерам та громадськості за небайдужість та активну позицію.

    У переддень святкувань, всі ми, підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини.

   Від депутатів та виконавчого комітету Трибухівської сільської ради і від себе особисто бажаю нашим героям міцного здоров'я,  сили та незламної віри у перемогу. І щоб у нашій Україні запанував довгоочікуваний мир!

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

З повагою, Олег Ковдрин, Трибухівський сільський голова

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь