Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ДОПОМАГАЄМО АРМІЇ!

Дата: 04.10.2021 20:05
Кількість переглядів: 838

      Війна    на Сході  України  з російським агресором не вщухає, тривають  обстріли  українських позицій та території, в  результаті  яких продовжують  гинути  наші воїни, збільшується кількість поранених, травмованих. І  тому  наш  обов’язок, громадян України, які проживають на мирній її  території, не стояти осторонь проблем  та  потреб нашої армії, особливо, якщо це стосується  відновлення  здоров’я наших воїнів в  лікувальних закладах після поранень. В  міру  можливостей,  жителі  Трибухівської  громади допомагають  військовим, які  проходять лікування та реабілітацію у військових госпіталях.

     Цього разу такими меценатами  виступили парафіяни української греко-католицької церкви с. Медведівці Трибухівської  ТГ , а також підприємець п. Ігор  та приватна особа  п. Олег  ( прізвища просили не вказувати). На кошти, зібрані парафіянами, а це 3 200 гривень, було закуплено все необхідне, що просили волонтери, які опікуються воїнами у  Харківському військовому госпіталі, а це: солодощі (печиво, цукерки), кава, чай, паперові рушники, шампуні, крем для рук, станки для гоління та креми,  одноразові пелюшки, мед, цукор, одноразові паперові стакани, клей, пакети (майка), вологі серветки.

     Щиро вдячні вам  шановні громадяни за вашу небайдужість та розуміння. Здоров’я вам і всього доброго бажаємо! Спільними зусиллями  переможемо Фото без описуу  цій війні, адже за нами правда та віра у перемогу. Ми допомагаємо та годуємо свою армію, щоб  в  майбутньому  не годувати чужу. Ці слова належать  Бонапарту  Наполеону  - французькому  імператору , які стали надзвичайно актуальними для нашої держави.

СЛАВА УКРАЇНІ  !!!   ГЕРОЯМ   СЛАВА  !!!!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь