Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

В приміщенні Трибухівської сільської ради відбувся семінар «Співпраця з роботодавцями та соціальними партнерами: актуальний діалог на ринку праці»

Дата: 01.10.2021 15:52
Кількість переглядів: 622

Фото без описуФото без опису   Трибухівська об’єднана громада з часу свого заснування є надзвичайно хорошим соціальним партнером служби зайнятості у вирішенні питань сприяння зайнятості населення, забезпечення розвитку соціального діалогу та формування принципів соціальної відповідальності. Так, наприкінці вересня установа громади гостинно відчинила двері для проведення заходу, організованого фахівцями Бучацької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

   29 вересня 2021 року, об 1100 год,  в приміщенні Трибухівської сільської ради відбувся семінар «Співпраця з роботодавцями та соціальними партнерами: актуальний діалог на ринку праці». Виїзний захід був проведений за участю представника управління Пенсійного Фонду М. Ярмош. Взяли участь в ньому представники 6 роботодавців, які здійснюють господарську діяльність на території об’єднаної територіальної громади: ТОВ «Пролісок, ПАП «Цвітова», ТОВ «Перспектива -2», приватних підприємців Л.Потюк, Н.Кривенької та М.Прокопишина.

   У ході семінару фахівцями філії Л.Шпак та Н.Крупою було презентовано послуги електронні сервіси й нові підходи в роботі служби зайнятості, обговорено  шляхи  спільної діяльності філії та роботодавців щодо сприяння працевлаштуванню. Представник Пенсійного Фонду розповіла  про облік страхового стажу та електронні трудові книжки, звернула увагу на важливості легалізації трудових відносин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь