Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

СПІЛЬНА НАРАДА

Дата: 10.08.2021 12:34
Кількість переглядів: 813

09 серпня 2021 року відбулася нарада  за участю директора та фахівця із соціальної роботи Комунальної установи «Центру надання соціальних послуг Трибухівської сільської ради»          

   Анжеліки Міщанчук та Миколи Мицьо, спеціаліста служби у справах дітей Трибухівської сільської ради  Марії Мацьків, дільничого офіцера громади  Олега Кулика.

   Головними питаннями , які розглядалися під час наради  це - забезпечення проведення спільних заходів в рамках державно-громадської операції «Літо - 2021», налагодження партнерських стосунків  фахівця із соціальної роботи , спеціаліста служби у справах дітей із суб’єктами соціальної роботи, а саме дільничним офіцером поліції, медичними працівниками , вчителями  на  територіїТрибухівської   громади щодо надання соціальних послуг особам/сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах .

   Важливим аспектом  на якому акцентувалася увага була організація роботи щодо запобігання насильства в сім’ях , жорстокого поводження з дітьми, надання  своєчасної допомоги особам , які постраждали  від насильства, виконання батьками батьківських обов’язків та їх відповідальності за порушення прав дітей.

         З метою профілактики негативних явищ серед дітей, попередження злочинності в  рамках державно-громадської операції «Літо-2021» було проведено рейд , в ході якого було обстежено 3 населених пункти громади : с.Мартинівка, с.Пилява, с.Новоставці.

   Відбулася робоча зустріч з старостою Пилявського старостинського округу Іваном Когутом, щодо постійного контролю  за ситуацією в сім’ях , які опинилися в складних життєвих обставинах і в яких проживають діти.

   Відвідано заклади торгівлі  з метою  попередження та проведення роз’яснювальної роботи щодо недопущення продажу алкогольних та тютюнових виробів дітям та молоді віком до 21 року.       Також було наголошено про відповідальність за порушення чинного законодавства  щодо продажу алкогольних,  тютюнових виробів даній категорії населення.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь