Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Нові виклики, щодо ефективності роботи Центру надання соціальних служб Трибухівської ОТГ

Дата: 06.08.2021 17:26
Кількість переглядів: 819

      Сьогодні, в час карантину, вразливі категорії сімей стикаються з новими проблемами, які виникли у суспільстві. Для спеціалістів,  фахівців із соціальної роботи  КУ «Центр надання соціальних послуг Трибухівської  сільської ради» – це нові виклики, щодо ефективності роботи в таких умовах та вчасного виявлення сімей задля надання їм необхідної допомоги.
     Для того, щоб виявити вразливі сім’ї, фахівці із соціальної роботи в першу чергу звертають увагу на сім’ї, де батьки неспроможні справитися з поведінкою дитини, наявного домашнього насильства, де батьки не виконують свої батьківські обов’язки,  а також в яких проживають особи з  інвалідністю, мають психічні або поведінкові розлади, втратили роботу/дохід або втратили власні документи. Все це може завадити людям повноцінно функціонувати, задовольняти свої життєві потреби .

      06 серпня 2021 року  спеціалісти КУ «Центр надання соціальних послуг Трибухівської  сільської ради» в особі директора Анжеліки Міщанчук ,  фахівця із соціальної роботи Миколи Мицьо спільно із спеціалістом служби у справах дітей Марією Мацьків, дільничим  офіцером громади Олегом Куликом  відвідали сім’ї, що знаходяться на обліку , як сім’ї ,які опинилися в складних життєвих обставинах  з метою моніторингу забезпечення прав дітей , створення належних умов  для виховання та розвитку. Проведено консультації для батьків з питань особливостей виховання дітей, спілкування з ними, а також дотримання санітарно - гігієнічних норм житлових приміщень.    Батьків попереджено про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків, а також недопустимість вчинення домашнього насильства.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь