Проведення державно-громадської операції «Літо-2021» в Трибухівській територіальній громаді

Дата: 30.07.2021 14:47
Кількість переглядів: 616

Фото без опису

Не втомлюємося повторювати, що від того, яким буде відношення до дітей сьогодні, залежить їхнє ставлення до країни в майбутньому.  Діти – наше багатство, наше життя.

Протягом липня 2021 року  проведено рейди в рамках державно-громадської операції «Літо-2021» спеціалістом служби у справах дітей Трибухівської сільської ради спільно з директором та фахівцем із соціальної роботи Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Трибухівської сільської ради» та дільничним офіцером громади відділення поліції №2 (м. Бучач) Чортківського РВП ГУНП в Тернопільській області, здійснено візити у функціонально-неспроможні сім’ї на території Трибухівської територіальної  громади, де діти опинилися в складних життєвих обставинах. Під час відвідування сімей  були складені акти обстеження умов проживання, з батьками проведено профілактично-роз’яснювальні бесіди, надані відповідні консультації. Також спеціалістами проведено  бесіди з опікунами дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Батькам та піклувальникам надано контактні телефони  установ та служб  куди вони зможуть звернутись за допомогою та порадою. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь