Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Бучацькому РЦЗ інформує

Дата: 22.07.2021 18:41
Кількість переглядів: 557

20 липня 2021 року у Бучацькій районній філії Тернопільського обласного центру зайнятості відбувся інформаційний семінар з орієнтації на службу в Збройних силах України  за участю старшого солдата 44-ої окремої артилерійської бригади  Андрія Градового.

    Учасників ознайомлено з порядком відбору громадян України на військову службу за контрактом та до резерву Збройних Сил України, а також до навчальних частин та інших військових формувань на посади рядового, сержантського та офіцерського складу. Військовослужбовець ознайомив присутніх з основними вимогами до претендентів, можливостями отримання військових спеціальностей у відповідних навчальних закладах та подальшого кар’єрного росту. Крім того, безробітних громадян поінформовано про матеріальне забезпечення, соціально-правовий захист військовослужбовців, переваги військової служби за контрактом

     Наприкінці семінару присутні поспілкувалися з Андрієм Градовим й отримали відповіді на запитання, що їх цікавили. Крім цього, учасники отримали інформаційні буклети й проспекти, що містять матеріали, орієнтовані на популяризацію служби в лавах ЗСУ.

       «Служба за контрактом - це офіційне працевлаштування в Україні і стабільний заробіток»,- такими словами закінчив зустріч Андрій Градовий.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь