Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Онлайн-тренінг

Дата: 11.06.2021 16:33
Кількість переглядів: 635

    З квітня 2021 року громадська організація «ТМЖК «Відродження нації» розпочала реалізацію проекту «Спільнами зусиллями влади та громади проти насильства» в рамках ініціативи «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», який впроваджується Pact Ukraine за фінансування Уряду Канади.

         Головна мета сприяння розбудові дієвої системи запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі в об’єднаних територіальних громадах.

       В рамках проекту 08-10 червня 2021 року відбувся триденний мультидисциплінарний онлайн тренінг на тему «Запобігання та протидія домашньому насильству та насильству за ознакою статі, надання допомоги постраждалим в об’єднаних територіальних громадах».

       В тренінгу взяли участь представники Трибухівської громади, до повноважень яких належить реалізація державної політики щодо протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі : начальник відділу соціального захисту, начальник відділу освіти, культури , молоді та спорту, спеціаліст служби у справах дітей, директор та  фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Трибухівської сільської ради», представники шкіл.

      Учасники тренінгу здобудули знання та практичні навички, необхідні для організації ефективної роботи із запобігання насильству, раннього реагування на випадки насильства, перенаправлення та надання допомоги постраждалим. Значна увага   приділялася питанням захисту прав дітей.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь