Бучацькому РЦЗ інформує!

Дата: 01.06.2021 12:04
Кількість переглядів: 558

31 травня 2021 року  представниця відділу « Бучацьке бюро правової допомоги» Оксана Дуляк провела семінар щодо цифрової грамотності осіб з інвалідністю в  приміщенні Бучацької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості.

        «Вдосконалення комп’ютерної техніки, програмного забезпечення, створення автоматизованих систем обробки інформації, електронних банків даних, складних аналітичних і експертних систем, а також розвиток телекомунікаційних мереж, включаючи глобальну мережу Інтернет, істотним чином змінюють сучасні  суспільні відносини в тому  числі і в  правовій сфері» - такими словами розпочала зустріч фахівчиня .

      Присутнім  повідомлено  про можливість отримання інформації за допомогою довідково- інформаційної платформи    з правових консультацій « WikilLegalAid», яка є доступною для всіх.  Наголосила,  що особам також надано можливість отримати правову допомогу через мобільний за стосунок « Безоплатна правова допомога» та через телеграм –бот системи.

Окрім того, Оксана Дуляк поінформувала присутніх про переваги та права осіб з інвалідністю при влаштуванні на роботу, при сплаті земельного податку, податку на нерухомість, сплаті єдиного соціального внеску, державного мита. 

«Співробітники допомагають усім, хто до нас звертається: навіть якщо людина не буде мати права на безоплатного адвоката, навіть якщо громадяни звертаються з питаннями, які не стосуються юридичного захисту. Необхідно вислухати кожного і максимально допомогти»- завершила зустріч представниця  відділу « Бучацьке бюро правової допомоги».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь