Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Оголошення про результати проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Вільховець» Трибухівської сільської ради

Дата: 19.05.2021 17:27
Кількість переглядів: 978

18 травня 2021 року при виконавчому комітеті Трибухівської сільської ради за адресою вул. Горішня, 46, село Трибухівці, Бучацького району, Тернопільської області відбувся конкурс на зайняття вакантної посади директора Комунального  підприємства «Вільховець»  Трибухівської сільської ради.

На розгляд конкурсної комісії було подано одну конкурсну пропозицію від Бебиха Валерія Віталійовича, жителя вул.Теребовлянська, 83, м.Бучач, Тернопільска обл.

За результатами заслуховування конкурсної пропозиції та проведення співбесіди конкурсна комісія, шляхом поіменного голосування, обрала Бебиха Валерія Віталійовича переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Вільховець» Трибухівської сільської ради.  Конкурсна комісія, оцінивши, відмітила його хоча і невеликий професійний досвід, але добрі знання в галузі житлово – комунального господарства, ділові та вольові якості, готовність брати на себе відповідальність, тощо.

Відповідно до п. 8 Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади директора комунального підприємства Трибухівської сільської ради затвердженого рішенням сесії Трибухівської сільської ради від 30.03.2021 року №208, конкурсна комісія 18 травня 2021 року внесла відповідне подання Трибухівському сільському голові  з рекомендацією призначити переможця конкурсу, шляхом укладення із ним контракту від одного до п’яти років, на посаду директора вищезгаданого  комунального підприємства.

 

Відеозапис заслуховування конкурсної пропозиції

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь