Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ОГОЛОШЕННЯ про відбір суб’єктів господарювання, які здійснюють господарську діяльність на підставі ліцензії на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами, незалежно від форми власності та підпорядкування, аптечні

Дата: 18.03.2021 10:43
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про захист економічної конкуренції», постанов Кабінету Міністрів України № 73 від 05 березня 2014 року «Питання реалізації Пілотного проекту щодо запровадження державного регулювання цін на препарати інсуліну», № 239 від 23 березня 2016 р. «Деякі питання відшкодування вартості препаратів інсуліну», наказів Міністерства охорони здоров’я України № 890 від 23 грудня 2015 року «Про затвердження Положення про реєстр пацієнтів, що потребують інсулінотерапії», № 1989 від 31.08.2020р. «Про затвердження реєстру референтних цін (цін відшкодування) на препарати інсуліну станом на 01 серпня 2020 року», та з метою забезпечення доступності лікарських засобів на території Трибухівської об’єднаної територіальної громади, Трибухівська сільська рада повідомляє про визначення суб’єктів господарювання, які будуть здійснювати відпуск препаратів інсуліну на підставі виписаних рецептів.

       Умови: суб’єкти господарювання, які провадять діяльність на підставі ліцензії на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами, незалежно від форми власності та підпорядкування, аптечні заклади яких розташовані в межах Бучацького району ціни на препарати інсуліну повинні бути в межах референтних.

       Перелік документів, які необхідно подати:

- заява про намір укласти договір про відшкодування вартості препаратів інсуліну хворим на цукровий діабет ( додаток );

- ліцензія;

- виписка з ЄДР;

- перелік інсулінів, які підлягають відшкодуванню, із зазначенням ціни в межах референтних цін станом на 01.08.2020 р.

- адресу аптечних закладів, через яку буде здійснюватись відпуск препаратів інсуліну на території Бучацької міської ради (територіальної громади).

       Перевага буде надаватися тим суб’єктам господарювання, які відповідатимуть вищеназваним умовам та запропонують найнижчі ціни.

       Документи подавати до 29.03.2021 року в приймальню Трибухівської сільської ради за адресою вул. Горішня, 46,  с. Трибухівці, Бучацький район, Тернопільська область.  

 Додаток до оголошення  

 Трибухівському сільському голові

 Олегу КОВДРИНУ

_______________________________

_______________________________

 _______________________________

_______________________________ 

ЗАЯВА

       Прошу Вас укласти зі мною, як суб’єктом господарювання, який здійснює господарську діяльність на підставі ліцензії на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами, договір про відшкодування вартості препаратів інсуліну, вартість яких відшкодовується в рамках реалізації постанов Кабінету Міністрів України.

Погоджусь на умови договору. 

До заяви додаю: _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

_____________             _____________                       _______________         

     (дата)                              (підпис)                               (ініціали,прізвище)         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь