Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Тренінг для учасників АТО «Крок назустріч»

Дата: 15.02.2021 17:35
Кількість переглядів: 612

Фото без опису

     На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 року №359-р «Про затвердження плану заходів, щодо медичної, психологічної, професійної реабілітації та соціальної адаптації учасників АТО» та з метою проведення корекційної роботи, вирішення особистісних психологічних проблем сімей учасників бойових дій  12 лютого 2021 року проведено тренінг на тему: «Посттравматичний синдром у військових та надання психологічної та психотерапевтичної допомоги членам родин воїнів АТО, воїнам, що повернулися із зони бойових дій».

       Тренінг було проведено за ініціативи голови спілки воїнів учасників АТО Бучаччини  Криськіва Володимира Войтковича, фахівця із соціальної роботи Трибухівської ОТГ Миця М. І., фахівців із соціальної роботи Бучацької ОТГ Кушик Н. В., Скробали О. І..

      В даному заході взяли участь воїни учасники бойових дій з Трибухівської ОТГ 12 осіб та Бучацької ОТГ – 4 особи.

     Для проведення корекційної, психологічної, адаптивної роботи з воїнами учасниками АТО було запрошено керівника психолого-реабілітаційного центру «Крок назустріч» м. Тернопіль Медведь Любов Олександрівну та психолога центру Дунець Ніну.

   Основними завданням в роботі тренінгу було подолання негативних психологічних навантажень на організм та психіку людини через стресові ситуації, зниження рівня агресії та адаптації в соціумі осіб, які мають бойовий досвід, а також налагодження адекватних, гармонійних стосунків в сім’ях та родинному колі. Захід відбувся в теплій, дружній атмосфері з великою кількістю запитань до тренерів та голови спілки воїнів АТО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь