Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Оголошення про результати проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора КНП «Трибухівський центр ПМСД» Трибухівської сільської ради

Дата: 29.10.2020 17:41
Кількість переглядів: 517

28 жовтня 2020 року при виконавчому комітеті Трибухівської сільської ради за адресою вул. Горішня, 46, село Трибухівці, Бучацького району, Тернопільської області відбувся конкурс на зайняття вакантної посади директора Комунального некомерційного підприємства «Трибухівський  центр первинної медико-санітарної допомоги»  Трибухівської сільської ради.

На розгляд конкурсної комісії було подано одну конкурсну пропозицію від Мотала Ігоря Михайловича, заступника сільського голови з гуманітарних питань, виконуючого обов’язки директора КНП «Трибухівський  центр ПМСД».

За результатами заслуховування конкурсної пропозиції, проведення співбесіди конкурсна комісія, шляхом поіменного голосування, обрала Мотала Ігоря Михайловича переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади директора КНП «Трибухівський  центр ПМСД».  Конкурсна комісія, оцінивши, відмітила його професійний досвід, знання в галузі охорони здоров’я, здатність висловлювати  свої думки, комунікабельність, тактовність, ділові та вольові якості, готовність брати на себе відповідальність, уміння аналізувати проблеми і налагоджувати ділові зв’язки, виявляти емоційну врівноваженість, тощо.

Відповідно до п.38 постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017№1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», конкурсна комісія 29 жовтня 2020 року внесла відповідне подання Трибухівському сільському голові  з рекомендацією призначити переможця конкурсу, шляхом укладення контракту, на посаду директора вищезгаданого закладу охорони здоров’я.

Пунктом 38 Порядку передбачено, що рішення про призначення на посаду та укладення контракту на строк від трьох до п’яти років приймається протягом одного місяця з дня внесення конкурсною комісією відповідного подання.

Відеозапис заслуховування конкурсної пропозиції

Відеозапис співбесіди з учасником конкурсу

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь