З Воскресінням Христовим!

Дата: 16.04.2020 12:08
Кількість переглядів: 785

Фото без опису

Шановна громадо! Дорогі земляки!

 

    З Великодніми передзвонами входить у наші домівки та серця найбільш величне християнське свято – Воскресіння Христове. День, що сповнює нас світлою радістю, спокоєм та глибокою вірою у всемогутність Господньої любові.

   З великими сподіваннями зустрічаємо ми Пасхальні свята. Зі щирою надією несемо до Господа свої молитви: щоб дарував здоров’я і світлу долю нашим близьким, у стрімкій життєвій круговерті оберігав їх від спокус та розчарувань.

   Ми просимо миру та єдності для рідної землі, сил та мудрості, щоб творити і розвивати власну державу, Божої благодаті для кожної української родини. І полишаючи сумніви та безнадію, як ніколи палко віримо в силу любові й добра. Ця віра особливо необхідна кожному у час великих потрясінь, що випали на долю України та цілого Світу.

   Так вже склалося, що свято Божого Воскресіння цьогоріч нам доводиться святкувати в особливих умовах.

   Сьогодні невидимий, але підступний ворог – COVID-19 змушує нас залишатися у своїх домівках та оселях. Ми не можемо, як завжди у ці радісні дні, масово зібратися у храмах, щоб прославляти Господа Бога, відвідати своїх родичів, близьких та друзів. Але сьогодні ми можемо згадати їх у своїх молитвах.

   Тому, закликаю Вас: виконуймо карантинні заходи, передбачені Урядом нашої країни. Зрештою, прислухаймось до предстоятелів і глав церков, що діють в Україні. Вони звернулися до своїх вірян дотримуватись правил безпеки, запроваджених в умовах надзвичайної ситуації.

   Пам’ятаймо: турбота про своє здоров’я, здоров’я рідних і близьких, здоров’я сусідів та односельчан аж ніяк не може применшити нашої віри в Бога. Адже, зі щирою молитвою та любов’ю один до одного ми зуміємо подолати всі негаразди, повернути мир та спокій на українську землю.

   Тож, нехай же чудо Воскресіння Христового зміцнює усіх нас на життєвому шляху, спонукає до милосердя та добрих вчинків, додає сил, аби гідно пройти усі випробування.

   У ці святкові Пасхальні дні щиро бажаю Вам, дорогі жителі Трибухівської ОТГ, радості, злагоди й добра. Аби щастям, теплом і любов’ю повнились ваші домівки, а віра ніколи не полишала серця!

Нехай благословить та береже Господь наші сім’ї, наш край, рідну Україну!

       Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

 

З повагою, Олег Ковдрин, Трибухівський сільський голова.

Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь