Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Увага! Режим надзвичайної ситуації в Трибухівській ОТГ!

Дата: 25.03.2020 15:42
Кількість переглядів: 3622

Фото без описуВідповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 січня 2014 р. № 11 (зі змінами) «Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту», протоколу регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації» від 20 березня 2020 року № 10, на виконання розпорядження голови Тернопільської обласної державної адміністрації від 20 березня 2020 року № 196/01.02-01 «Про введення режиму надзвичайної ситуації на території Тернопільської області», протоколу  місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Бучацькій районній  державній адміністрації» від 21 березня 2020 року №9, на виконання розпорядження голови Бучацької районної державної адміністрації від 21 березня 2020 року № 84/01.01-08 «Про введення режиму надзвичайної ситуації на території Бучацького району» та відповідно до протоколу місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Трибухівській сільській раді» від 21 березня 2020 року № 4, з метою запобігання виникненню і поширенню на території Трибухівської об’єднаної територіальної громади гострої респіраторної хвороби СOVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2, тимчасово, з 21 березня 2020 року ввести в дію на території Трибухівської об’єднаної територіальної громади режим надзвичайної ситуації. Для цього, перевести з 21 березня 2020 року Трибухівську ланку територіальної підсистеми  єдиної державної системи цивільного захисту Тернопільської області у режим надзвичайної ситуації.

Тому, на території Трибухівської  об'єднаної територіальної громади негайно вводиться масковий режим. Це означає, що перебування у громадських місцях і контакти з іншими людьми без захисних масок заборонені.

 З моменту рішення комісії пересування громадян на території об’єднаної територіальної громади,  дозволяється лише при нагальній потребі (закупівля продуктів харчування та першої необхідності, медичних препаратів, працівникам підприємств, установ, організацій, що продовжують свою діяльність).

Шановні мешканці громади! Дотримуйтесь правили безпеки, необхідних під час поширення інфекційних хвороб. Бережіть своє здоров’я і здоров’я близьких людей! 

Пам’ятайте: найкращий спосіб уникнути захворювання – залишитися вдома!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь