Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Долучаймося до Всеукраїнської акції "За чисте довкілля"

Дата: 11.03.2020 11:52
Кількість переглядів: 863

Фото без опису

Шановні жителі Трибухівської об’єднаної територіальної громади!

   Навесні починається наймасштабніше прибирання населених пунктів ОТГ. Більшість наших громадян долучається до масових заходів за місцем проживання, метою яких є прибирання зелених зон та благоустрій територій. Тож проведення у березні-травні щорічної Всеукраїнської акції “За чисте довкілля” стало доброю традицією, що відображає активну життєву позицію і прагнення не на словах, а на ділі дбати про благоустрій та чистоту навколишнього середовища,  адже всі ми хочемо жити в місці, де ошатні будинки, чисті й затишні вулиці, доглянуті пам’ятники, квітучі сади, впорядковані зелені зони.

   Акція має на меті перш за все докорінно змінити ставлення населення громади до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких вони проживають. Вона покликана спільними зусиллями громад, влади, соціальної сфери та громадських організацій зробити Трибухівську об’єднану територіальну громаду  чистішою та гарнішою.

   Таким чином, упродовж березня – травня відбудеться ціла низка заходів з благоустрою, покращення санітарного стану, довкілля та озеленення населених пунктів. Здійснення заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання і приведення у належний стан прибудинкових територій,  дитячих, спортивних і господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць доріг, тротуарів, зупинок сільського транспорту.

   Здійснення заходів з озеленення, благоустрою і очищення територій навчальних закладів району із залученням до цієї роботи учнівської молоді.

   Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку – це запорука здоров’я і краси нашого рідного краю.


Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь