Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ!

Дата: 22.01.2020 16:24
Кількість переглядів: 777

Шановна Трибухівська об’єднана територіальна громадо!

   Щиро та сердечно вітаю вас з Днем Соборності України!

  День 22 січня увійшов до національного календаря як велике державне свято – День Соборності України. Саме цього дня у 1919 році на площі перед Київською Софією відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено злуку Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Цей історичний факт показав безсилля будь-яких спроб роз’єднати український народ, протиставити українців один одному.

  «Соборна» - означає спільна, злагоджена, та, що має згоду усіх. Ніхто не зможе сьогодні заперечити, що ми хочемо жити саме в такій державі!  Ідея соборності України була і є однією з найзаповітніших мрій українців протягом довгих років. Сьогодні нас розділяють різні епохи, але об’єднують однакові прагнення.

   Як і колись, так і тепер український народ  знову відстоює ідею єдності, соборності та цілісності держави.

В цей надзвичайно важкий час на нас лежить величезна відповідальність – вистояти й утримати наші соборність і незалежність. Українці – мирний народ, який ніколи ні на кого не нападав. Але нам не залишили іншого вибору, як взяти до рук зброю.

  Я впевнений, що разом з нашою допомогою тисячі воїнів, які захищають рідну землю, не дадуть ворогу жодного шансу зламати дух українського народу.  Кожен з нас мусить докласти і свої зусилля, щоб  Україна якнайшвидше перемогла і знову  стала соборною – анексований Крим та захоплена ворогом частина території Донбасу, обов’язково возз’єднаються з Україною.

  Я вкотре хочу всіх закликати до єдності, бо коли ми будемо єдиними і згуртованими, стояти плече в плече, лише тоді спільними зусиллями зможемо досягти головної мети. Тільки тоді ще міцніше утвердиться Соборність України.

Тож прийміть найкращі привітання з нагоди одного з найвеличніших свят – Дня Соборності України! Нехай кожен громадянин зустріне урочисте свято Соборності з відкритим серцем, з вірою в щасливе майбутнє держави та гідне життя.

  Зичу усім нам злагоди, сил та натхнення, успіхів у роботі на благо нашої Вітчизни! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртують нас для здійснення високої мети – щасливого і гідного життя, процвітаючої, могутньої, Соборної України!

  Слава Україні! Героям Слава!

З повагою, Олег Ковдрин, Трибухівський сільський голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь