Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Про заборону продажу та використання піротехнічних та феєрверочних  виробів

Дата: 27.12.2019 14:21
Кількість переглядів: 790

Фото без опису

Шановні жителі Трибухівської об’єднаної територіальної громади!

 

   З метою недопущення надзвичайних подій з використанням  піротехнічних  виробів, а також для забезпечення громадського порядку й безпеки громадян під час проведення Новорічних та Різдвяних свят від   27 грудня 2016 року в Трибухівській  об’єднаній територіальній громаді діє рішення виконавчого комітету Трибухівської сільської ради  № 90 від 27 грудня 2019 року «Про заборону продажу та використання піротехнічних та феєрверочних  виробів на території населених пунктів  Трибухівської об’єднаної територіальної громади». 

  Попереджаємо, власники розважальних закладів та закладів громадського харчування, торгівлі, побутового обслуговування незалежно від форм власності під час проведення святкових заходів повинні забезпечити дотримання вимог статті 24 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення" та не допускати продажу та використання  феєрверків (салютів), використання піротехнічних виробів на території підпорядкованих об’єктів. 

   У разі порушення вимог цих правил громадяни несуть відповідальність, згідно чинного законодавства. Стаття 195-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів тягне за собою накладення штрафу у сумі від 595 до 1700 гривень з конфіскацією піротехнічних засобів.

   Особливе прохання до батьків наглядати за своїми дітьми! Не дозволяйте їм самостійно купувати і використовувати вибухонебезпечні забавки! Подбайте про те, щоб для вас і ваших дітей Новорічні свята були безпечними!

    Якщо ви помітили осіб, які запускають феєрверки, або ж чуєте характерний  від них звук, одразу ж повідомляйте на спецлінію "102". Утримайтеся від таких "веселощів". Поважайте спокій інших громадян та не наражайте нікого на небезпеку.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь