Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

З професійним святом!!!

Дата: 20.12.2019 11:05
Кількість переглядів: 592

Фото без описуШановні працівники Національної поліції України!

 Від щирого серця вітаємо Вас із професійним святом!

   Щодня і щохвилини Ви стоїте на варті громадського порядку, запобігаєте злочинам та правопорушенням. Не раз Вам доводиться ризикувати власним життям, проявляти справжній героїзм і відвагу. Чіткість і злагодженість Ваших дій, вміння швидко приймати рішення та аналізувати ситуацію – запорука безпеки і спокою в нашій громаді, районі та країні.

    Прийміть щиру подяку за Вашу службу – таку непросту, напружену і таку необхідну для суспільства, за Ваше прагнення зробити все можливе, щоб люди жили за законами цивілізованого світу.

   Бажаємо Вам міцного здоров’я, оптимізму, стійкості та успіхів у службі. Нехай Ваші знання, досвід та відданість справі й надалі сприяють утвердженню закону.

   Крім того, 20 грудня,  ми вшановуємо ветеранів  та пенсіонерів МВС, які присвятили своє життя служінню Закону, стояли на варті правопорядку та спокою громадян. Наказом МВС України саме цю дату визначено Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства органів внутрішніх справ та Національної поліції України.

   Ветерани – це наш золотий фонд, наша історія. У кожного із тих, хто віддав поліції (міліції) понад двадцять кращих років свого життя, непроста життєва доля. Вони й зараз у строю, готові надати допомогу та передати свій багатий життєвий досвід молодшим колегам, адже пройшли всі щаблі радянської школи міліції, починали будувати міліцію молодої незалежної української держави.

  Щиро бажаємо Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, миру, добра й злагоди. Нехай Ваші серця зігріває тепло людської подяки за Ваші добрі справи у сфері правоохоронної діяльності.

З повагою, сільський голова Олег Ковдрин та виконавчий комітет Трибухівської сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь