Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Зі святом Різдва Пресвятої Богородиці!

Дата: 21.09.2019 13:29
Кількість переглядів: 822

Фото без опису

Шановні  жителі  Трибухівської об’єднаної територіальної громади, Всечесний Отче  УГКЦ  на хуторі Поперечки «Різдва Пресвятої  Богородиці»  -  Гевак Михайле Ігоровичу та парафіяни  церкви!

     У цей святковий день для Вашої парафії, День храмового празника на честь Різдва Пресвятої Богородиці дозвольте вітати Вас з щирим серцем і найтеплішими побажаннями духовної радості та Христової любові поміж Вашими парафіянами підкріпленої благодаттю Святого Духа, яка укріплює наші душі під час спільної молитви та прийнятті Святих Тайн Соборної Апостольської Церкви.

     Ми, українці, завжди ставили на перше місце християнські цінності – сім’ю, шану до старших та любов до ближніх. Ми будували нашу державу на фундаменті віри. І в непростий час сьогодення, ми не повинні втратити духовність всередині нас. Ту божественну силу, котра скеровує нас на правильний шлях і стримує від того, аби відступити чи опустити руки в зневірі.

     Дорогі трибухівчани, я вірю, що у нас зараз з’явилася можливість будувати нову незалежну державу так, як цього бажає кожен свідомий українець, як це писав у книзі «Як будувати рідну хату» Андрей Шептицький. Його книга – це унікальна праця, де описано всі базиси, так необхідні нашій державі зараз. Я щиро вірю, що ми її не втратимо.

Я закликаю кожного з Вас прийти до храму, привітати своїх рідних і близьких. Зателефонувати тим, хто зараз далеко. Ми повинні проявити нашу єдність, духовну силу, основою якої завжди була, є і буде християнська віра".

     Також, бажаю Вам здоров'я і довголіття, стійкості в служінні Церкві Христовій. Нехай примножується в серці вашому, в житі вашому і у всьому світі світло Божественного вчення Христового, дух розуму, дух премудрості. Вашими молитвами і трудами хай процвітають  вічні і непохитні моральні основи життя: мир поміж людьми, братерство і любов, добрі діла, праведність і святість.

     З повагою, Олег Ковдрин, Трибухівський сільський голова.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь