Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

В Україні триває президентський передвиборчий процес.

Дата: 19.03.2019 16:41
Кількість переглядів: 771

Фото без опису      Шановні односельчани,             31 березня 2019 року, згідно із затвердженним календарним планом виборів Центральною виборчою комісією України відбудуться вибори   Президента України 

     

     Ви отримали іменні запрошення,  згідно списку виборців. У випадку  неотримання вами такого запрошення або встановлення в ньому неточностей  у прізвищі, імені чи побатькові, адресі, тощо просимо звернутися до дільничної виборчої комісії не пізнще ніж за 5 днів до дня голосування.

     Виборець, який  тимчасово не здатний пересуватися (хворіє), подає до дільничної комісії, власноручно написану заяву (разом із довідкою медичної установи) з проханням забезпечити йому голосування  за місцем його перебування не пізніще ніж до 20.00 год 29.03.2019р.

       Традиційно в Україні, годинники переводять на літній час в останню неділю березня. Цьогорічне переведення годинників припадає на 31 число та співпадає з виборами Президента України. Це означає, що  всі виборчі комісії будуть працювати в межах діючого часу. Тому, шановні жителі Трибухівської ОТГ просимо  не спізнитися та обов'язково  зробити свій вибір на президентських виборах .

        Шановні односельчани, закликаємо Вас,  не бути байдужими та 31 березня  2019 року реалізувати своє гарантоване право вибору  Президента України.  Ваш вибір повинен бути ретельно обдуманим і виваженим.   

       Кожен із нас, зобов’язаний усвідомлювати свій обов’язок участі в суспільно-політичному житті Батьківщини, адже через таку участь, ми виявляємо турботу про спільне благо свого суспільства і робимо внесок у його розбудову.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь