Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

На території Трибухівської ОТГ урочисто відкрито спортивний майданчик для міні футболу

Дата: 24.10.2018 11:03
Кількість переглядів: 2086

Фото без опису21 жовтня 2018 року в житті Трибухівської громади відбулася важлива подія, особливий день для дітей та дорослих, для всіх, хто дружить з фізичною культурою, займається спортом, веде активний та здоровий спосіб життя – відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям у Трибухівській ЗОШ І-ІІІ ступенів , який у 2018 році споруджено  за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів із штучним покриттям в регіонах України».  Для реалізації проекту по будівництву футбольного поля  виконавчий комітет Трибухівської сільської ради використав кошти в сумі 750 тис грн. на співфінансування в обсязі 50 % від вартості проекту. 

Цей прекрасно обладнаний майданчик став подарунком для школярів та дорослих жителів міста. Тут юні спортсмени та футболісти зі стажем зможуть відточувати свою майстерність на тренуваннях та грати в футбол протягом усього року.

 

Багаточисельне Трибухівське населення на чолі з головою Трибухівської ОТГ Олегом Івановичем Ковдрином радо вітали гостей: народного депутата, керівника Федерації футболу у Тернопільській області Тараса Юрика, депутата облради Ігоря Леськіва, голову райдержадміністрації Віталія Бебиха, голову райради Віталія Фреяка, духовенство, громадськість із інших населених пунктів, ЗМІ , тощо.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Це справжнє свято для Трибухівської територіальної громади, адже тепер багато школярів, дітей, юних спортсменів матимуть змогу займатися улюбленим видом спорту у більш комфортних умовах. Відкриття нового майданчика сприятиме подальшому розвитку фізичної культури та спорту  і дасть можливість юнакам та молоді популяризувати фізичну культуру та вести здоровий спосіб життя.

 

Відтепер, завдяки спільним зусиллям влади й громади, школярі та молодь Трибухівської громади  у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику. Створені умови для занять спортом дадуть можливість виховувати здорову націю, а серед юних Трибухівчан з’явиться ще більше талановитих футболістів та популяризаторів здорового способу життя.

Право підняти прапори держави та футбольного клубу с. Трибухівці було надано кращому учню школи Олегу Горину та футболісту Миколі Качуру.

Фото без опису

Фото без опису

У своєму вітальному слові голова Трибухівської сільської ради Ковдрин О.О. висловив висловив подяку за сприяння та участь у будівництві майданчика Барні Степану Степановичу,голові Тернопільської ОДА, Овчаруку Віктору Вікторовичу, голові Тернопільської обласної ради, Гадзу Петру Івановичу, голові спостережної ради ТОВ «Бучачагрохлібпром», Лемак Оксані Юріївні – директору ПП «Рембудзахід», Суслову Павлу Володимировичу, директору «СК-Рембудреставрація», Качур Марії Іванівні, голові депутатської комісії з питань освіти, культури, молоді, спорту та соціального захисту, Каліці Івану, Іваськів Степану, Мариняку Володимиру, Курцебі Роману та усім хто долучився, також вручив директору Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ключ від спортивного майданчика та футзальні м’ячі.  Ковдрин О.І. зауважив, що це справжнє свято для Трибухівської територіальної громади, адже тепер багато школярів, дітей, юних спортсменів матимуть змогу займатися улюбленим видом спорту у більш комфортних умовах. Відкриття спортивного майданчику зі штучним покриттям сприятиме більшому залученню школярів та молоді села до занять футболом, покращенню тренувального процесу футбольних команд, які представлятимуть Трибухівську громаду у чемпіонатах з футболу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Також юні футболісти отримали у подарунок від федерації футболу Тернопільської області  5 футбольних м’ячів.

Фото без опису

Почесне право перерізати стрічку і відкрити спортивний майданчик було надане почесним гостям  та кращим спортсменам школи. Також до цієї важливої події Юрик Т.З.  запросив дітей, для яких цей майданчик і будувався.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Після вручення грамот, подяк та подарунків о. Степан Татарин, о. Василь Чверенчук та о. Ярослав Савка. провели освячення майданчика, побажали футболістам міцного здоров’я та нових спортивних досягнень.

Після закінчення офіційної частини присутніх вітали творчі колективи Трибухівського сільського будинку культури даруючи гарний настрій усім присутнім. Святкова програма була представлена різними вокальними та хореографічними виступами, яку підготували Качур Марія Іванівна директор та Олексюк Леся Степанівна  - художній керівник Трибухівського будинку культури.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Позитивний та святковий настрій подарував танцювальний флешмоб у виконані учнів Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Після чого на поле вийшли юні футболісти, аби продемонструвати свої навички вже на новому сучасному стадіоні. Фото без описуФото без опису

Завершив святковий захід  турнір з міні футболу,  в якому прийняли участь юнацькі шкільні футбольні команди з сіл Джурин, Ріпинці,  Пишківці та Трибухівці

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуНа святі панувала атмосфера радості, теплоти та добра. Ще один куточок став цікавим та затишним місцем фізичного розвитку дітей і ще однією окрасою нашої громади. Сподіваємось, що цей спортивний острівок стане найулюбленішим місцем відпочинку жителів сільської громади та юних спортсменів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь