Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Святкування Дня Прапора та 27-ї річниці з Дня проголошення Незалежності України

Дата: 27.08.2018 12:08
Кількість переглядів: 1868

Фото без опису

Минає 27-й рік відтоді, як над столицею  нашої держави замайорів синьо-жовтий прапор України, який засвідчив велику перемогу національно-демократичних сил.

Традиційно, 23 серпня, напередодні найбільшого національного свята – Дня Незалежності, український народ відзначає визнання найважливішої символіки державності, одного з трьох офіційних атрибутів України, що символізують суверенітет – День Державного Прапора України.

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Під цим знаменем український народ утвердив віковічну ідею про державність, соборність та самостійність. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

24 серпня 1991 року, 27 років тому народилася нова молода держава – Україна. Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

23 серпня Трибухівська ОТГ святкувала День Прапора та 27-ту річницю з Дня проголошення незалежності України. Урочистості розпочались з поминальної панахидою за загиблих героїв всіх поколінь, які впродовж багатьох років виборювали та виборюють щасливе майбутнє  та незалежність нашої України. Молилися за мир і спокій в Україні, за щасливе майбутнє нашої держави.

Фото без опису

Фото без опису

Зі щирими словами привітань, з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці Дня незалежності України, до жителів громади звернувся Трибухівський сільський голова Ковдрин Олег Іванович. Також жителів вітали учні та вчитель історії Когут Н.І., співали пісні, згадували історію.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Пам'ять загиблих, які боролись за мир у нашій державі вшанували хвилиною мовчання. Учні Трибухівської ЗОШ поклали квіти до могили нашого земляка Ігоря Римара, який загинув за волю України.

Фото без опису

Фото без опису

 Свято Незалежності для нас, українців, було і залишається, мабуть, найважливішим і найбільш урочистим. Наша Незалежність – це здобуток не лише нинішнього покоління, але й результат сукупних зусиль багатьох поколінь наших предків.
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь