Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Привітання з Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України !

Дата: 22.08.2018 17:44
Кількість переглядів: 1085

Фото без опису

Мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн – це момент піднесення, що сповнює серця гордістю за рідну країну, натхненням і бажанням жити і працювати на її благо. Історично склалося, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців. Сьогодні державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.

Коли, як не сьогодні, питання про незалежність держави, її цілісність та свободу народу постає особливо гостро. 27-у річницю своєї незалежності Україна змушена відвойовувати, виборюючи власні землі, відстоюючи права та свободи громадян. Саме час переоцінити себе як частину великої держави. Час для єднання, змін і виважених рішень. Перед Україною, її громадянами складні й великі завдання. Але ми віримо, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності нашої держави.

Шановні жителі Трибухівської об'єднаної територіальної громади! Щиро і сердечно вітаємо Вас з державними святами – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України ! 

Бажаємо Вам і Вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та нашої громади! Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним!

З повагою Трибухівський сільський голова Олег Іванович Ковдрин та виконавчий комітет Трибухівської сільської ради!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь