Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Трибухівська ТГ інформує!

Дата: 01.03.2022 18:48
Кількість переглядів: 417

У зв'язку із ситуацією, яка склалася у державі, збройною агресією проти України та неоправданим нападом на мирні міста України:

- в населених пунктах Трибухівській  територіальній громаді діє Волонтерський рух, який проводить збір  найнеобхідніших речей  для потреб населення  військових, які сьогодні боронять Україну та тимчасово переселених Українців.

- частина військовозобов'язаних чоловіків  Трибухівської ТГ  віком від 21 до 60 років успішно  пройшли комісію у  місцевому військоматі, частина з яких  зачислені  до Територіальної оборони, а частина  пішли служити до збройних сил України і захищати територіальну цілісність нашої держави. 

- в  Трибухівської ТГ організувалися місцеві активісти  та створили місцеву добровольчу Територіальну оборону, яка патрулює вдень і вночі в населених пунктах громади, охороняють наш спокій від диверсій та небезпеки! Патрулювання вулиць здійснюється  з  дозволу поліції, військомату та Трибухівської сільської  ради.

- в населених пунктах громади створені та діють спільноти в соціальних мережах, до яких мають доступ більшість населення громади та можуть отримувати повідомлення про небезпеку від ворога. Крім того в  с. Трибухівці функціонує сигнальна сирена, яка сповіщає про небезпеку!

Якщо звучить сигнал Серени та/або або з’являється  екстрене повідомлення «Повітряна тривога» в інтернет-спільнотах від сільського голови, який постійно тримає ситуацію під контролем,  жителі громади ховаються в наперед підготовлені укриття. Крім того, на території громади постійно відкриті підвальні укриття в школах, дитячих садочках і будинках культури в яких можна сховатись у випадку надзвичайної ситуації.

- при вїзді до  с.Трибухівці на дорозі територіального значення,  в с. Медведівці та в с.Новоставцях діють контрольно-пропускні пости до яких  залучаються правоохоронні органи та представники місцевої територіальної оборони.

- з 26 лютого 2022 року  триває поселення внутрішньо переміщених українців до гуртожитків  Бучацького фахового коледжу Закладу вищої освіти «Подільського державного університету» та до будівель  приватного сектору території громади. Тимчасово переселені громадяни із документами всі реєструються в сільській раді та старостинських округах громади дані про яких передаються до правоохоронних органів, а  переселені чоловіки відправляються для постановки  на тимчасовий облік у Бучацькому військоматі.

- станом на сьогоднішній день  зібрано  значну суму грошей, на які вже частково закуплено каски, тепловізори, заплановано ще закупити бронижелети  та каски, квадрокоптери, рації та іншу  неменш потрібну амуніцію.

Ми щиро дякуємо всім хто згрупувався та здійснює волонтерський збір у пунктах збору нашої територіальної громади та тим хто надає фінансову, матеріальну та гуманітарну допомогу.

Щиро дякуємо  всім  жителям громади, які відгукнулися   на заклики влади та  місцевих волонтерів  та надає прихисток для тих, хто цього потребує. ДЯКУЄМО!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь