Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

ДОПОМАГАЄМО АРМІЇ!

Дата: 23.12.2021 14:03
Кількість переглядів: 938

Бойові дії на Сході  України  з московським окупантом продовжуються, московити і надалі нарощують свою присутність військами, технікою на українському кордоні, погрожуючи нам широкомасштабним наступом. Але наші воїни стоять на варті нашого мирного з вами життя, боронять наш спокій. Тому  ми, громадяни України сьогодні, як ніколи, повинні бути єдиним цілим з нашою армією, підтримувати їх як морально так і матеріально в міру наших можливостей, адже їм так потрібна наша увага і турбота, відчуття міцного тилу

    В переддень Новорічно – Різдвяних свят, жителі  Трибухівської громади  вчергове зібрали допомогу нашим воїнам, щоб подарувати їм радість свята та домашнього затишку, адже в холодному окопі чи траншеї їм так це необхідно. Окрім натуральної допомоги, було зібрано і грошові кошти на які було закуплено медикаменти для воїнів та змащувально-чистячі компоненти для обслуговування високоточної зброї.

    Щира подяка та шана вам люди, що не збайдужіли і розумієте про велику загрозу, яка як домоклів  меч висить сьогодні над нами, нашими дітьми та нашою Державою!  Тільки в єдності з армією наша непоборна сила і віра у велику перемогу над московським окупантом. Без перемоги і мирного життя всі наші потуги про розвиток краю, країни зведуться нанівець і не будуть мати перспективи. Ми не можемо жити в постійному страху, шантажі, психологічному дискомфорті - адже така модель поведінки агресора призводить всезагального депресивного стану в країні. Цей постулат має засвоїти кожен громадянин нашої Держави  і чинити цьому спротив.

    Тож щира подяка вам люди! Вітаємо вас з прийдешніми святами і зичимо миру, добра, спокою ,а найбільше міцного здоров’я! Бережіть себе і оточуючих біля вас рідних і знайомих вам людей!

       

СЛАВА УКРАЇНІ  !!!   ГЕРОЯМ   СЛАВА  !!!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь