Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Мобільний інформаційний пункт управління юстиції завітав у Трибухівську ОТГ

Дата: 01.11.2017 19:46
Кількість переглядів: 1017

31 жовтня 2017 року в приміщенні Трибухівської сільської ради за участю першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції Тетяни Вовк, відбулося консультування жителів громади у рамках Загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Під час зустрічі з громадянами працівники головного територіального управління юстиції та регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги ознайомлювали місцевих жителів зі створенням мобільних інформаційних пунктів у віддалених населених пунктах Тернопільщини з питань правового інформування населення. Розповіли про запуск з 01.09.2017 Загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Мешканці громади мали можливість отримати відповіді на питання, що їх турбують. Зокрема щодо виконання рішень суду, стягнення аліментів, реєстрації права власності, оформлення спадкових прав та інші. Громадяни також були ознайомлені з сервісами Мін’юсту, такими як «Шлюб за добу», «Проставлення апостиля», «Видача свідоцтва про народження в пологовому будинку», «Державна реєстрація народження в закладах охорони здоров’я» та інші.

Також в рамках заходу проведено робочу зустріч із представниками органів місцевого самоврядування, під час якої обговорено проблемні питання та позицію Міністерства юстиції щодо якомога ширшого розголосу інформації про усі відомі факти спроб рейдерських захоплень, подальші шляхи реалізації Загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь