Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Табір відпочинку у школах Трибухівської об’єднаної територіальної громади

Дата: 02.06.2017 17:01
Кількість переглядів: 885

Фото без опису

Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб наші діти  щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

І саме від нашої уваги, любові, виховання залежить доля дітей. І якщо ми будемо ростити їх у добрі, змалечку оточимо їх любов’ю та милосердям, вони змінять наше життя на краще!

Саме тому, в Трибухівській об’єднаній територіальній  громаді згідно сільської цільової соціальної Програми оздоровлення та відпочинку дітей на  2017-2018 роки затвердженої  рішенням сесії  Трибухівської сільської ради від  16 березня 2017 року № 64 та організовано пришкільні табори з денним перебуванням на базі загальноосвітніх закладів громади національно-патріотичного спрямування.  

 01 червня 2017 року, в перший день літа,   коли щороку  відзначається  Міжнародний  день захисту дітей  в наших школах -  Трибухівській ЗОШ І-ІІІ ст. та Пишківській ЗОШ І – ІІ ступенів розпочалися робота таборів відпочинку, до яких залучено та оздоровлюватимуться  70 дітей-школярів, з них 45 в Трибухівській школі та  25 в  Пишківській школі.   Вихованці табору матимуть можливість протягом 14-ти календарних днів  побувати  в походах, на різних екскурсіях  по визначних та історичних місцях нашого краю, приймати участь у спортивних , культурно-розважальних та пізнавальних  заходах.       

Фінансування здійснюється згідно згаданої програми за кошти громади. Крім того,  проводиться харчування дітей-школярів у таборі.

Зичимо Вам,  дорогі хлопці і дівчати, міцного здоров’я, успіхів, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та  змістовного відпочинку під час літніх каноніку.

Трибухівський сільський голова 

Максимович О.І.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь