Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

У Трибухівській ОТГ відбувся конкурс на заміщення посади директора Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 15.12.2017 16:48
Кількість переглядів: 1253

       11 грудня 2017 року відбулося перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Трибухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів під час якого було вивчено подані документи претендентів на заміщення вакантної посади та допуск їх до публічного захисту проекту перспективного плану розвитку навчального закладу.

     14 грудня 2017 року  о 10:00 в приміщенні Трибухівської сільської ради був проведений  конкурс на заміщення вакантної посади директора Трибухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. У конкурсі взяли участь двоє  претендентів, які представили проекти перспективних планів розвитку навчального закладу та шляхи його реалізації. Кожен з кандидатів окреслив своє бачення функціонування Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів на тривалий період та запропонував шляхи вирішення наявних проблем у сфері організації освітнього процесу, створення умов для розвитку дітей та фахового зростання педагогів, матеріально-технічного забезпечення, співпраці з батьками та громадськістю.

    За результатами голосування, конкурс на заміщення вакантної посади директора Трибухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів конкурсна комісія рекомендувала Катеринчук Оресту Дмитрівну, вчителя  хімії Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

      Відділ освіти Трибухівської сільської ради щиро вітає нового директора Трибухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з перемогою і бажає Оресті Дмитрівні подальших успіхів на цьому терені, щоб робота приносила натхнення і гарні результати, щоб її досвід і мудрість завжди були відмінним прикладом для учнів і всього педагогічного колективу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь