Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

Духовне дійство "Ісус учора, сьогодні і назавжди"

Дата: 04.04.2018 12:07
Кількість переглядів: 1228

Фото без опису

Сьогодні коли багато людських сердець скалічені від бездуховності, злоби, жорстокості і ненависті, коли більшість забули, що таке духовність, доброта та ласка, за покликанням сердець, в приміщенні актового залу будинку культури   01 квітня 2018 року зібралися жителі Трибухівскої громади, щоб хоч трішки зігріти свої  душі, посилити у серці впевненість у завтрашньому дні, оживити свою віру в Господа Ісуса Христа.

Ініціатором, організатором та режисером  духовного дійства «Ісус Христос – учора, сьогодні і назавжди»  виступила директор  Трибухівського сільського будинку культури - Качур Марія Іванівна, художній керівник -  Олексюк Леся Степанівна, керівник хору «Легенда» - Дем’янчук Василь Петрович.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Біблійне дійство глибокозмістовне, проникнуте християнською, народ­ною та національною ідеєю   перепліталося з віршами і духовними піснями, сценічними імпровізаціями , відео та мультимедійним супроводом маючи на меті показати праведне життя Ісуса Христа, що спонукає нас творити добро.

Ведучі Поселюжна Лілія та Горин Олег влучно зауважили, що життя людини на Землі це мандрівка дорогою спасіння до нашої вічної небесної Батьківщини. У цій дорозі маємо вказівки – Божі заповіді.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Присутні в залі  мали можливість, візуально,  пройтися Хресною дорогою сьогоднішнього Єрусалиму та побувати в храмі Гробу Господнього.

Переглядаючи духовне дійство «Ісус Христос – учора, сьогодні і назавжди» можемо зробити висновок, що ми  багато чого можемо навчитися, роздумуючи про визначне життя Ісуса Христа.

Після закінчення заходу ще довго не розходились ні учасники дійства, ні глядачі, адже година духовного спілкування розбудила в присутніх співчуття і бажання допомогти ближнім у тяжкі хвилини життя. Всі разом молитовно пережили з Христом його дорогу через Голгофу до воскресіння; ще і ще раз згадали і прославили нашого Спасителя, який заради нашого спасіння перетерпів тяжкі муки на Хресній дорозі; життя своє віддав з великої любові до нас, грішних, задля спасіння душ наших.

Духовне дійство носило пізнавально-повчальний характер. Завершальним акордом заходу стало спільне молитовне єднання.?

Маріє Іванівно, прийміть від імені жителів Трибухівської громади, щиру вдячність за таке пізнавальне духовне дійство.  Бажаємо Вам творчих здобутків, миру, любові і злагоди, втілення найяскравіших творчих ідей, натхнення та процвітання у такій необхідній справі. А у вашому особистому житті нехай розквітає щастя, панує родинний затишок та благополуччя.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь