Трибухівська громада

Тернопільська область, Чортківський район

гурт "TRIODA" завітав до Трибухівського СБК

Дата: 14.02.2018 11:58
Кількість переглядів: 1492

Неповторну феєрію Різдва нинішніх свят подарували мешканцям села Трибухівці  улюблений усіма гурт «Тріода»! У благодатний час, коли Дитя Боже огортає втомлені війною, щоденними клопотами серця українців, найкраща прослава Його — у колядках. 

«На Різдво — додому!» — з такою концертною програмою «Тріодівці» виступили 11 лютого в Трибухівському сільському будинку культури. 

Гурт «Тріода» - Андрій Гамбаль, Володимир Рибак та Андрій Липко разом із музикантами гурту Gypsy Фраєр (музикант  - контробасист Володимир Качур народився та виріс у нашому селі), у живому виконанні,  представили глядачам святкову концертну Різдвяну програму,  розповіли про себе та свої життєві історії. У репертуарі – давні відомі колядки на нові мотиви в сучасних обробках. Разом із ними дарував свої пісні народний артист України та духовний наставник гурту «Тріода»  Богдан Іваноньків.

Більшість колядок – добре знані жителями нашого  краю. Здавалося б, колядки вже співані-переспівані, важко здивувати чимось  новим, та вони підготували несподіванки…  Особливо,  колядка  «Сумний святий вечір» перероблена  під нинішні події в Україні. Війна на Донбасі зачіпає кожного… Артисти гурту розповіли, що мають можливість  бувати на Сході України по всій лінії фронту і бачити очі наших героїв. Важко святкувати Різдво в окопах, коли вдома чекають дружина та діти …

Разом із виконавцями співав весь зал.  Підспівували Трибухівчани і добре відомий хіт виконавців «Зима». А ще, з захопленням сприйняли прем’єру написаної «Тріодівцями» щедрівки, тощо.

Адмінстрація Трибухівської сільської ради, дирекція Трибухівського сільського будинку культури та жителі громади висловлюють щиру вдячність народному артисту України, діячу культури, диригенту  Богдану Іваноньківу,  гурту «Тріода»  та музикантам гурту Gypsy Фраєр, за таку чудову  концертну програму із колядками, яких нас навчили в дитинстві в наших родинах, подарували усім глядачам радість Різдва.

Бажємо Вам,  щедрих творчих ужинків, натхнення та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну всім нам працю. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.

Здоров’я, добра, благополуччя Вам і Вашим сім’ям, реалізації творчих проектів і невичерпної наснаги!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь